Koe Seitsemisen kansallispuisto Sydänharjun perinnehirsitalosta käsin  • Majoitustilat isommillekin ryhmille (2-15 hlö)
  • Yläkerrassa kattavasti varustettu keittiö, wc, kaksi makuuhuonetta ja pirtti, jossa myös makuutilat
  • Alakerrassa sauna, pesuhuone, wc, iso makuuhuone/oleskelutila ja takkahuone
  • Mökin vuokraan sisältyy vene, kanootti, kävelysauvat (5 paria), lumikengät (2 paria), polttopuut saunan ja mökin lämmitykseen.Hinnat

15-40 €/hlö/vrk viikolla 

20-45 €/hlö/vrk viikonloppuna

15 hlö ryhmä 440 €/vkl ja 880 €/viikko 

max. 10 hlö ryhmä 350 €/vkl ja 700 €/viikko 

(juhlapyhät +35%)

Viikonloput varataan ensisijaisesti isoille ryhmille, paitsi alle kaksi viikkoa ennen varaukset myös pienemmille ryhmille.
Lämmityskaudella varaukset 4-10 henkilön ryhmille.Aitassa on lisätilaa kuudelle.Voit kalastaa mökin takana olevalla Sydänmaanlammella ja Latovedellä. Uimarille syvä metsälampi tarjoaa virkistävän ja ainutlaatuisen kokemuksen. 

Talvisessa illassa on ihanaa lämmittää hiihtoretken päätteeksi sauna ja mennä saunasta lammelle lyhdyin valaistua polkua pitkin. Lammessa voit talvella pulahtaa avannossa. Sydänharjussa sielusi lepää!
Mökin pihassa on nuotiopaikka, jonka ympärille on mukavaa istahtaa grillaamaan.


Retkeily
Pirkan taival
Latoveden laavu


Mökin läheltä menee Pirkan taival polku, jonka varrella on Seitsemisen kansallispuisto ja Multiharju. Toiseen suuntaan polkua kävellessäsi päädyt Latoveden laavulle, jonne on matkaa noin 2 km. 
Kesällä voit vuokrata polkupyöriä ja pyöräillä kansallispuistossa ja metsäteillä. Voit myös tehdä kävelysauvalenkkejä käytössäsi olevilla kävelysauvoilla. Talvella voit vuokrata lumikenkiä. Talvella voit lähteä myös hiihtämään suoraan mökin vierestä kulkeville laduille.Voit kävellä mökiltä Pirkan taival -polkua pitkin Latoveden rantaan ja lähteä melontaretkelle. Kanootti on kahdenhengen intiaanikanootti ja se on koko ajan käytössäsi. Kelluntaliivit, melat ja kanootin avaimen voit napata mukaan mökiltä.Latoveden laavulla voit keittää nokipannukahvit nuotiolla laineiden liplatusta kuunnellen.


Tervetuloa viihtymään Seitsemisen Torpille Sydänharjuun!

TEE VARAUS: 

050-5168625