Virkisty ja voimaannu Seitsemisessä ja Sydänharjussa!

Melonta
Aurejärvi

Kaunis Aurejärvi kutsuu sinua melontaretkelle. Kanootit odottavat sinua noin puolen tunnin kävelymatkan päässä Seitsemisen luontokeskukselta.


Kanootteja on Aurejärvellä kolme. Ne ovat kolmen hengen vakaita
intiaanikanootteja. Keskelle mahtuu myös kaksi pientä lasta istumaan vierekkäin. 

Neljäs kanootti sijaitsee Latoveden rannassa. Se sisältyy mökin vuokraan ja voit kävellä kanootin luokse mökiltä lähtevää Pirkan taival -polkua pitkin.

Aurejärvi sijaitsee Seitsemisen pohjoispuolella ja se on osittain kansallispuiston suojelualuetta. Järvi soveltuu kokonsa puolesta erittäin hyvin yhden tai kahden päivän kanoottiretkille tai sitten vain muutaman tunninkin melontaan. 


Impivaaran autiotuvan nuotiopaikkaNuotiopaikat on merkitty karttaan ja voit pysähtyä esim. Impivaaran autiotuvalle syömään eväitä nuotion ääreen ja uimaan luonnon hiekkarannalla. 


Sipsiönjoki ja Vahonkoski
Sipsiönjoen kanoottireitti Seitsemisestä etelään on haastavampi ja sisältää koskia. Voit meloa sitä parhaiten korkean veden aikaan. 
Melomisen voit aloittaa Jaulin Kämpiltä ja päättää retken katsellen kuinka Vahonkoski kuohuu. Vahonkoskella on myös laavu ja nuotiopaikka. 

Kanootit tälle reitille tulee kuljettaa itse tai voit myös tilata niille kuljetuksen.


Hinnat

30€ / HLÖ / 24H  ja 40€ / 2-3HLÖ / 24H

Seitsemisen luontokeskuksen ravintolan aukioloaikoina Seitsemisen luontokeskus 
1.6.-31.8.2017 ma-su 10-17 
1.9.-31.10.2017 ma-su 9-16 
1.11.-17.12.2017 ke-su 10-16 
20€ / HLÖ ja 30€ / 2-3HLÖTEE KANOOTTIVARA
US

PUH: +358-40-9601797 +358-50-5168625
EMAIL: tapanih@seitsemisentorpat.net

Voit maksaa kanoottien vuokran etukäteen tilille ja Seitsemisen Luontokeskukselta saat melat, kelluntaliivit ja kanoottien avaimet. Voit myös maksaa käteisellä luontokeskuksen ravintolaan sen aukioloaikana.

Välineiden palautus luontokeskukselle ravintolan aukioloaikoina.Sydänharjun ympäristö
Sydänharjun ympärillä olevassa metsässä voit poimia marjoja ja sieniä. Mustikat, puolukat ja lakat kypsyvät heinä-elokuussa. Muuta nähtävää ja koettavaaKoveron perinnetila on tutustumisen arvoinen kohde ja tilalla järjestetään mielenkiintoisia tapahtumia. Sisäänpääsy on ilmainen.

Seitsemisen luontokeskus kannattaa myös katsastaa. Luontokeskuksessa on ravintola, vaihtuvia näyttelyitä ja erilaisia tapahtumia.

Seitsemisen Torppien yhteistyökumppani GPS-retket järjestää Seitsemisessä valmiita pyöräretkiä, joihin sisältyy yöpyminen mm. Seitsemisen Torpilla.


Tmi Jan Holm


www.purimo.net