HINNAT

MAJOITUKSEN HINNAT:


Alk. 20 € / vrk / hlö
MUUTA TÄRKEÄÄ TIETOA:


Juhlapyhien hinnat +35%


Viikonloput varataan ensisijaisesti isoille ryhmille (10-15 hlö). 1-14 päivää ennen vierailun ajankohtaa tehdyt varaukset myös pienemmille ryhmille ja myös 1 hlö.


Lämmityskaudella varaukset 4-10 hlö ryhmille. Majoittuminen tällöin mökin yläkerrassa.


Siivous tilattuna 120€ (Normaalisti loppusiivous kuuluu asiakkaalle.)


Lakanat ja pyyhkeet 15€/hlö (Normaalisti asiakas tuo omat.)


Mökin vuokraan sisältyy vene Sydänmaanlammella, kanootti Latovesi-järvellä (eri paikassa kuin vuokrattavat kanootit), kävelysauvat (5 paria), lumikengät (2 paria), onkia, polttopuut (1m3/vk, 0,5m3/vkl) saunan ja mökin lämmitykseen, nuotioon ja puugrilliin. (Lisäpuut 50€/1m3)KYLPYTYNNYRI 4-6 HLÖ/ PALJUKÄRRY


100 € / vuorokausi viikolla, 50 € lisävuorokaudet

110 € / vuorokausi viikonloppuna (pe-su)

150 € / koko viikonloppu (pe-su)


Pääsiäinen 250€

Vappu 200€

Juhannus 250€

Joulu 250€

Uusi vuosi 250€

hinnat sisältävät alv 24%


Hintaan sisältyy vesi ja polttopuut. Käytön jälkeen palju on tyhjennettävä ja huuhdeltava puhtaaksi.


Kylpytynnyri on neliönmuotoinen ja siinä on istumapaikat ja juomatelineet neljälle. 33kW kaminalla vesi lämpiää parissa tunnissa. Lämpökansi nopeuttaa veden lämpiämistä. Allas on valmistettu hygieenisesta muovista. Allas pestään jokaisen käyttökerran jälkeen. Kylpytynnyrin vetoisuus on max. 1000 litraa. Kylpytynnyriin on helppoa ja turvallista nousta kaiteiden reunustamia portaita pitkin.


Palju on peräkärryssä, joten sen voi kuljettaa minne vain. Paljukärryä saa vetää henkilöautolla ja siihen riittää B-kortti. Tarvittaessa voit myös tilata paljulle kuljetuksen.